Beauty by Leny

Schoonheidssalon Waalwijk

Beauty by Leny is een gerenommeerde schoonheidssalon in Waalwijk. Het is het eerste schoonheidsinstituut met vijf sterren voor uitmuntend vakmanschap in Brabant. Eigenaresse Leny Hesp heeft jarenlange ervaring en werkt alleen maar met de beste producten en apparatuur. Bij deze schoonheidssalon in Waalwijk staat kwaliteit voorop. Persoonlijke aanpak en het bereiken van maximaal resultaat vormen de rode draad in de behandelingen. Samen werken we aan een langdurige verbetering van uw huid. Er vijf jaar jonger uitzien dan nu? Dat is heel goed mogelijk met behulp van Beauty by Leny.

Huid verbeteren 

Soms zou u willen dat u de klok stil zou kunnen zetten of terug zou kunnen draaien. Terugdraaien is moeilijk maar niet onmogelijk! De veroudering een halt toeroepen is echter goed mogelijk.  Diepe rimpels en fijne lijntjes zijn verleden tijd na de behandelingen in onze schoonheidssalon in Waalwijk. Wij zetten jarenlange ervaring in om uw huid zichtbaar te verbeteren. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van anti-aging. Of het nu gaat om producten of behandelingen. Wij kijken naar uw huid en welke behandelingen bij u passen. Want niet iedereen heeft natuurlijk dezelfde huid. Draai de tijd terug met onze schoonheidsbehandelingen.

Andere behandelingen 

U kunt bij onze schoonheidssalon in Waalwijk terecht voor allerlei behandelingen. Wilt u een paar kilo’s afvallen? Wij hebben verschillende methodes en producten om u daarbij te helpen. U wordt begeleid door een team van professionals die er alles aan doen om u van die overtollige kilo’s af te helpen. Maar u kunt bij ons ook terecht voor beauty, anti-cellulitis, ontharing, bio facelift of als u last heeft van haaruitval. U bent bij onze schoonheidssalon in ervaren handen. Wij maken alleen gebruik van erkende behandelmethoden en de nieuwste producten en apparaten. U krijgt een goede begeleiding, ook na de behandeling. Daardoor kunnen wij ervoor zorgen dat u er weer stralend uitziet.

Contact

Wilt u meer weten over onze schoonheidssalon in Waalwijk of meer informatie over een van onze behandelingen? Wij vertellen u er graag meer over. Ook kunnen we u advies geven over welke behandeling of wat voor product het beste bij uw situatie past. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u  graag het juiste advies.