Beauty by Leny

Zin en onzin van cremes

Zin en onzin van crèmes.

Afgelopen week hoorde mijn partner op de radio een arts praten over de onzin van crèmes op je gezicht. Er zou maar 1 remedie tegen rimpels zijn en dat is de injectiespuit. Waarom zijn het altijd mannen die hierover blaten en niet verder informeren of wij, vrouwen, daar op zitten te wachten? GGrrr.. Trouwens mijn partner weet wel beter, gelukkig anders wordt het lastig aan de wastafel.

Als ik een creme aanbreng op  mijn gezicht dan is dat in 1e instantie om het nare gevoel van mijn droge huid te verzachten en als diezelfde creme ook nog kan zorgen dat rimpeltjes minder zichtbaar en minder diep worden dan ben ik gelukkig.

Deze arts is waarschijnlijk van mening dat cosmetica alleen bedoeld is om rimpels weg te werken. Uit welke eeuw zou hij komen?

Zin van crèmes;

Alleen het aanbrengen al van je dag en/of nachtverzorging is een kleine massage voor je huid. Masseren activeert je bloedsomloop en ontspant je gezichtsspieren die dan weer vastzitten aan je huid. Top dus!

De verschillende werkstoffen in je crème kunnen je huid beschermen tegen extra uitdroging of zelfs met een beetje hulp, diep indringen in je huid. Je crème kan je huid voeden of zelfs huidfuncties activeren, collageen aan laten maken, wat je huid stevig houdt, vocht aanvullen, vocht vasthouden. Je zult versteld staan wat de moderne technieken in de cosmetica je crème allemaal kunnen laten doen. Wat dacht je van het kalmerende effect van bijvoorbeeld gorgonia. Dit bijzondere algje laat roodheden verdwijnen, niet als sneeuw voor de zon maar wel op een rustige en doeltreffende manier zodat je huid bijna nooit meer rood wordt. Allemaal mogelijk.

Willen we dus met een crème alleen van onze rimpels af? Nee, ik ga voor een vitale huid die ondersteund wordt door prachtige ingrediënten zodat jouw huid zo lang mogelijk soepel en veerkrachtig blijft. Het synergiesysteem van Deynique zorgt dat de werkstoffen jouw levende huidlagen bereiken en zo verbeteren we samen jouw huid. De beschermende crème doet daar nog een schepje bovenop maar zorgt vooral dat alle ingrediënten de hele dag kunnen blijven werken.

Oud worden zonder rimpels is geen gezicht maar of die rimpels nu zo diep moeten of dat we ze kunnen minimaliseren en in de spiegel een gezicht zien dat overeenstemt met het beeld wat op je eigen netvlies staat en niet wat je jaren zijn.

Want voel je je net zo oud als je leeftijd aangeeft? Jij toch ook niet, dus zie je graag een gezicht wat bij je eigen beeld past. Kijk en daar gaat huidverzorging nu over!!

DUS... 

Huidverjonging op biologische wijze - met behoud van je persoonlijke expressie.

Een gezicht zegt meer dan duizend woorden. Een egaal, verzorgd uiterlijk zegt veel over jouw persoonlijkheid. 

Om je huid te kunnen activeren en te voeden is het noodzakelijk dat je huid van al zijn afvalstoffen ontdaan wordt, meer dan schoon wordt.

De 1e behandelingen staan dan ook in het teken van het opschonen van je huid, van binnenuit én van buitenaf:

Van buitenaf kunnen we gebruik maken van een nieuwe techniek die gebruik maakt van een magnetisch veld en méér doet dan microdermabrasie alleen; deze masserende methode verwijdert de verhoornde "oude" huid en de magneetmassage zorgt gelijk dat je gezichtsspieren mooi ontspannen en veel werkstoffen diep in je huid gebracht worden. 

3 in 1 dus met Wish Pro Plus

Ideaal voor na de zomer als de zon je huid dikker heeft gemaakt en je je frisse uitstraling kwijt bent.

Van binnenuit opschonen wordt gedaan door de Bio Face Lift; een intensieve lymfedrainage voor je huid en hals met een hele prettige "liftende" bijwerking , ook 2 in 1 dus.

Na zo'n opschoningskuur kunnen we verder gaan met verstevigen, voeden, vullen of elastischer maken. Je kiest zelf wat je het eerst wilt aanpakken en samen maken we daar een behandelplan voor. 

Hier in de salon hebben we diverse mogelijkheden om het uiterlijk in optimale conditie te brengen, te verbeteren en zelfs te verjongen. Elke rimpel die je niet behandelt is er één te veel!  

Je huid in de zon, wat kan wel en wat kan echt niet meer. Kijk op Je huid in de zon


Er jonger uitzien met een gave huid is geen illusie meer, het is mogelijk. Het enige wat je moet doen is contact opnemen.

 

 

ijsbollen                              thumb_2014-09-09 16.07.39Anti Aging is het sleutelwoord in mijn schoonheidssalon en in de Deynique producten en de samenwerking hierin geeft een nog sneller en langduriger resultaat.


Onlangs gepubliceerde studies geven aan dat ook voeding een belangrijke rol speelt in het behoud van een jeugdige huid, klik eens op voedingsconcentraten en ontdek de bijzondere werking hiervan.

Onderstaande behandelingen zijn ook mogelijk bij Beauty by Leny:
Face Up
 Bindweefselmassage
  Deynique tegen rimpels
Voedingsconcentraten

Verwent u graag uw geliefde? Of zoek je naar een mooi cadeau voor Moederdag? Kijk eens op Cadeaubonnen Hier vindt u kort samengevat een aantal interessante behandelingen. Klik op de plaatjes hieronder voor meer informatie over de verschillende behandelingen of neem direct contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.