Beauty by Leny

Anti-Cellulite

DE HUID,
Veruit het grootste lichaamsdeel van de mens is de huid. Het is dan ook geen wonder dat een groot deel van onze aandacht is gevestigd op het gezond maken, verstevigen en herstellen van de huid. Ook hier bieden wij diverse manieren om te zorgen voor meer elasticiteit, een betere doorbloeding, het herstellen van beschadigde huid en het wegwerken van cellulite .

Wat is cellulite en waarom komt dit meer bij vrouwen voor?

Cellulite, zoals we de ontsierende putjes en knobbeltjes op dijen en billen kennen, is gelukkig geen ontsteking.

De officiele naam luidt dan ook panniculose. Een onregelmatig verdeling van het vet vlak onder de huid. Onder onvloed van, u raadt het al, vrouwelijke hormonen wordt dit vet niet mooi egaal verdeeld en daar waar de doorbloeding wat slechter loopt, is het gemakkelijk zichtbaar als vastzittende hobbels en knobbels, oftewel panniculose of de sinaasappelhuid.

Voedings- of genotsmiddelen die de doorbloeding stagneren zoals roken en koffie bijvoorbeeld hebben een zeer negatief effect op de sinaasappelhuid dus is het raadzaam om die zoveel mogelijk te mijden maar aan de hoofdoorzaak, de vrouwelijke hormonen, kunnen we nu juist niets doen.

Bij sommigen blijft er ook veel vocht vast zitten en voelt de huid wat sponsachtig aan. Hier helpt een specifiek anti-cellulite product al behoorlijk goed.

Echter bij de meeste vrouwen is de huid zelfs wat hard en als je over het gebied wrijft is dit vaak pijnlijk. Hier is extra zorg nodig maar kunt u wel veel resultaat verwachten!

Wat kunt u eraan doen om deze sinaasappelhuid weer fraai en glad te krijgen?

Aangezien dit vet dus verhard is, is het ook niet zo makkelijk om dit weg te krijgen en alleen sporten of alleen een creme helpt niet afdoende. Vele dames hebben dit de afgelopen jaren al eens geprobeerd zonder veel resultaat.

Voor het beste resultaat is het zaak om thuis uw voeding aan te passen, veel water te drinken en elke ochtend en avond uw benen en billen in te smeren met een aangepast product voor de sinaasappelhuid zoals:

Yin en Yang Anti Cellulite Body Forming Cream

OF........ Bindweefselmassage nu ook voor thuis,
Dit kunt u zelf op de bank of onder de
douche!


Met deze Subcutane Matrix Roller en de Anti Stretch Body Cream!
's Zomers niet meer bang zijn om te zwaaien?
Deze Roller werkt ook prima bij de slappe huid van de bovenarmen, lees meer op wat te doen aan slappe bovenarmen.