Beauty by Leny
In verband met Corona vervalt het bezoek van Dr. Delavary op 28 april maar hopelijk kan 7 juli wel doorgaan! Kijk in de agenda voor de tijden. + + + Wederom is de salon in de prijzen gevallen en mocht ik de Platinum Beauty Award in ontvangst nemen. + + +

Afvallen Waalwijk

Wilt u een paar kilo afvallen? In Waalwijk kan Beauty by Leny u een steuntje in de rug geven. In onze schoonheidssalon worden verschillende manieren aangeboden om kilo’s of centimeters af te vallen. We bieden verschillende methodes aan. Maar u kunt bij ons ook terecht voor een detox. Dat zorgt voor een goede start van uw afvalprogramma maar gaat ook verzuringen in je lichaam en huid tegen die u oploopt als u te veel wijn drinkt of te zware maaltijden eet. U wordt tijdens het afvalproces begeleid door een professioneel team van consulenten en diëtisten. Zowel online als in de schoonheidssalon. Als u wilt afvallen is onze salon in Waalwijk het juiste adres. 

Verschillende methodes

Heeft u al veel geprobeerd maar lukt het niet om de nodige kilo’s af te vallen? Beauty by Leny heeft veel ervaring met verschillende methodes en kan u op de juiste manier begeleiden. Want niet ieder lichaam is hetzelfde. Daarom bieden we verschillende methodes aan als u wilt afvallen. In onze salon in Waalwijk kunt u terecht voor de nieuwste trends op afvalgebied zoals Cryolipolise. Wij informeren u graag over wat het precies inhoudt. Maar ook als u snel wat kilo’s kwijt wilt raken kunnen we u helpen. Binnen 3 weken kunt u 10% van uw lichaamsgewicht verliezen met het smakelijke afslanken van Slim Diet. Geen wondermiddel maar het neemt wel uw vet weg . En dat op een verantwoorde, effectieve en veilige manier. Voor een fraaie ondersteuning van uw afvalprogramma kunt u ook gebruik maken van onze voedingsconcentraten. Deze concentraten zijn samengesteld uit wat de natuur ons zelf geeft en herstellen de natuurlijke vitaliteit van uw lichaam en huid. Naast de hierboven genoemde behandelingen bieden wij nog meer aan. Zoals BIo HCG, MediTherm, MediDrainage of MedSculpt. Graag vertellen we meer over de verschillende methodes. 

Allround schoonheidsinstituut

Niet alleen als u een paar kilo wilt afvallen moet u in Waalwijk zijn. Beauty by Leny kan nog veel meer voor u betekenen. Wij zijn een allround schoonheidsinstituut en het eerste 5 sterren instituut van Brabant. Deze sterren hebben we gekregen voor uitmuntend vakmanschap. U kunt bij ons terecht voor beauty, anti-cellulitis, ontharing, bio facelift en als u last heeft van haaruitval. U bent bij onze schoonheidssalon in ervaren handen. Wij zorgen ervoor dat u er weer stralend uitziet.

Contact

Wilt u een paar kilo afvallen? In Waalwijk kan Beauty by Leny u daar bij helpen. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag het juiste advies.