Beauty by Leny

Voedingssupplementen


Gebruik jij wel eens een voedingssupplement?

Waarom eigenlijk, is het niet voldoende om gezond te eten?

Gezond eten en bewegen blijven de belangrijkste voorwaarden voor een gezond lichaam en een mooie huid maar in de huidige groenten en fruit zitten duidelijk minder vitaminen en mineralen dan vroeger. De voedselproductie is intensiever geworden wat weer zorgt voor uitputting van de landbouwgronden en dat geeft ook minder voedingswaarden aan de gewassen, dus onze maaltijden. Als het kan, kies dan voor biologische teelt. Het is niet een ander woord voor duur maar een garantie dat er minder pesticiden gebruikt zijn en dus meer voedingsstoffen bevat dan een niet biologisch product.

Als we te weinig vitaminen en mineralen binnen krijgen, verliest ons lichaam een gedeelte van het vermogen om gezond te functioneren. Ons lichaam krijgt niet de bouwstoffen die het nodig heeft. We voelen ons sneller moe, gestresst en last but not least onze huid verliest zijn gezonde en vitale uitstraling. We voelen ons niet alleen moe maar we zien er ook nog eens vermoeid uit.
Voedingssupplementen zijn er dan ook niet om gezonde maaltijden te vervangen maar ter compensatie van wat er simpelweg niet meer inzit.


Op deze pagina vind je alvast waardevolle tips om je lichaam en je huid zo goed mogelijk te helpen je natuurlijke vitaliteit en veerkracht te herstellen.

Inner Beauty voedingssupplementen kunnen een hele mooie ondersteuning zijn voor een gezonde huid.

Wist je dat huidproblemen zoals, onzuiverheden, kleine lijntjes, roodheid en een droge schilferige huid kunnen ontstaan doordat je huid verzuurd?

Je huid heeft een lichtzure PH waarde wat deel uitmaakt van je natuurlijke beschermingssysteem, het houdt je huid gezond. Ons lichaam raakt echter steeds meer verzuurd door bewerkt voedsel, stress en veranderde milieuomstandigheden. Door deze toename van zure afvalstoffen verzwakt je eigen immuunsysteem, wat weer direct effect heeft op de gezondheid van je huid, je huid kan er kwetsbaar en vermoeid uit gaan zien, onzuiverheden, kleine lijntjes, roodheid en een droge schilferige huid.  

Hoe zuurder je lichaam hoe zuurder je huid. Schimmels, parasieten en bacteriën floreren in dit zure milieu en zo ontstaan je huidproblemen. Ben je boven de 40? dan heeft je lichaam steeds meer moeite met zelf ontzuren.

Tijd om je huid en je lichaam te helpen.

 

INNER BEAUTY MINDFUL LIVING

want je hebt maar 1 gezondheid;

Inner Beauty Premium Acid Balance, zuurgraadhersteller.

Reguleert de zuurgraad en ondersteunt het immuunsysteem, waardoor het lichaam in  balans komt, de stofwisseling goed zijn werk kan doen en huidproblemen tegengaat.

Bevat: Magnesium draagt bij aan een goede verdeling van je energie uit voeding en de verdeling van de opgenomen eiwitten.

          Calcium draagt bij tot een normale spierfunctie en zorgt voor een goede spijsvertering.

          Kalium ondersteunt de spierfunctie en het behoud van een normale bloeddruk.

3x daags 2 tabletten 

Acid Balance is Vegan, lactose-, noten- en sojavrij.

 

 

OPC: DRUIVENKERNEXTRACT, voor de bewezen aanmaak van collageen!

Er is momenteel veel te doen over het slikken van het eiwit collageen.

Het zou je spieren een boost geven en je huid verstevigen. Onderzoek geeft echter aan dat de werking van deze ingenomen collageen heel kort is, namelijk 1 uur. In dit uur kan het eenvoudigweg niet tot je huid doordringen. Sowieso is het eiwit collageen te groot en kan niet door je huid worden opgenomen.

OPC (Oligomere ProCyanidinen) daarentegen is wel bewezen een goede aanmaker van ons collageen te zijn!

Dus als je serieus je huidversteviging wilt ondersteunen met een voedingssuplement dan is OPC het antwoord!
    
Oxidatie komt in de natuur doorlopend voor, in de lucht bevindt zich immers zuurstof. De bekendste voorbeelden zijn waarschijnlijk het roesten van ijzer of het verkleuren van een open gesneden appel. Ook in ons lichaam vinden oxidatieprocessen plaats. Net als bij ijzer wordt door oxidatie, iets wat intact is, kapot gemaakt. Aangezien de lucht die wij inademen zuurstof bevat, heeft ons lichaam een systeem ontwikkeld om zich te beschermen tegen de oxidatieve werking van zuurstof: het antioxidantensysteem.
Samen met Vit E, carotenoïden en flavonoïden behoort Vit C tot de belangrijkste antioxidanten in onze voeding.

Hart en vaatziektes komen in Frankrijk minder voor dan in andere noordelijke landen, ondanks het feit dat de Fransen tamelijk vet eten. Deze paradox wordt toegeschreven aan de hoge consumptie van rode wijn in Frankrijk en daarmee de hoge inname van Oligomere ProCyanidinen (OPC). Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat OPC de stevigheid van de bloedvaatwanden vergroot. Wanneer we bedenken dat OPC het collageen in de bloedvaten versterkt, dan wordt de relatie met ander bindweefsel, ook in de huid, meteen duidelijk.
Vele aandoeningen die met de huid te maken hebben, zijn toe te schrijven aan een degeneratie van het collageen. UV straling is één van de grootste boosdoeners in huidveroudering. Juist tegen deze degeneratie is het OPC, samen met Vit C bijzonder werkzaam. Vitamine C is namelijk onontbeerlijk voor de aanmaak van collageen!  Daarom mag bij een volledige huidverzorging OPC zeker niet ontbreken.
OPC, druivenkernextract: 50X sterker dan Vit E, 20X sterker dan Vit C, Werkt het ouderdomsproces tegen, is bijzonder geschikt voor rokers (3 stuks per dag i.p.v. 2) Verzacht pollenallergie, verdwijnt vaak helemaal, vermindert klachten bij psoriasis, verzacht allergische reacties en helpt deze te voorkomen en beschermt elastine en collageen.
2 capsules OPC zijn gelijk aan het Vit C gehalte van 20 sinaasappelen,

2 capsules OPC zijn gelijk aan het antioxidantengehalte van 5 kg druiven maar dan wel met pit!

Dit Inner Beauty OPC Supplement is vegan en glutenvrij en bevat geen kunstmatige vulstoffen!

 

 


 
LEVENSELIXER ALOE VERA DRANK, Woestijnlelie, geschenk van de goden.

AV drank foto

Huid en organen hebben dagelijks behoefte aan diverse biostoffen. Bij een tekort aan voedingsstoffen voelen we ons onwel, de huid ziet er ouder uit en we verouderen sneller. De oorspronkelijke bewoners van Zuid- en Midden-Amerika beschouwen de Aloë Vera plant als bron van vitaliteit. Ze behoort tot de meest heilzame planten van het Amazonegebied, Rio de la Plata en Rio Grande. Na 3 tot 4 jaar ontstaan de waardevolle vitaminen, mineralen en sporenelementen, bitterstoffen, enzymen en aminozuren.

De Aloë Vita Drank bevat op 1 na alle essentiële aminozuren! ( Essentiële aminozuren maakt je lichaam niet aan maar moet je uit je voeding halen) 
Wetenschappers hebben meer dan 200 bitterstoffen ontdekt in de bladeren van de plant. Deze biologische stimulansen houden de huid en het lichaam in balans.
De bitterstoffen in de Aloë Vera drank neutraliseren het overschot aan zuren in de maag, bindt gifstoffen en is ontstekingsremmend.
Gebruik: ’s morgens op nuchtere maag 1 borrelglaasje ( eventueel met vers sap ).
Bij verkoudheid: 1 eetlepel Aloë Vera sap als mondspoeling.

ANTIBIOTICA EN PROBIOTICA.

We komen allemaal wel eens in aanmerking met antibiotica om een ziekte of ontsteking  te bestrijden. Noodzakelijk, maar wist je dat antibiotica alle bacteriën doodt, dus ook de goede? Ook je darmflora, die bestaat uit een heleboel bacteriën die nodig zijn om je voedsel te verteren, leggen het loodje. Niet fijn want nu kunnen je darmen niet optimaal beschermen tegen allerlei schadelijke stoffen uit je voeding en liggen allerlei ontstekingen op de loer die ook in je huid zichtbaar zijn. Je darmflora herstelt wel maar vaak heel langzaam en ook vaak niet volledig. In Duitsland is het heel normaal dat naast het gebruik van antibiotica ook gelijk probiotica wordt voorgeschreven. Zo help je gelijk om je natuurlijke darmflora weer volledig te laten herstellen.

Ikzelf moest antibiotica slikken voor een ontsteking in mijn kaak en na een paar dagen zag ik in de spiegel een vermoeide huid met zichtbare rode adertjes. Nog niets in de gaten dus maar een extra ampul er tegenaan en door. Totdat ik op een cursus werd herinnerd aan de werking van probiotica en het lampje ging branden. Thuis gelijk begonnen met een probioticakuur en mijn huid knapte weer op, de rode adertjes, kleine ontstekingen, verdwenen en ik kreeg mijn gezonde glans weer terug.  Soms moet iets je weer even wakker schudden.

INNER BEAUTY PROBIO VITAM BACT

is zo'n probiotica die weer goede bacteriën naar je darmen brengt, de beschermende laag herstelt, ontstekingen uitblust en ook je huid er weer stralend uit laat zien.

2 capsules per dag. Je kunt natuurlijk ook 1,1/2 kg Bio Yoghurt eten per dag voor hetzelfde effect maar dat heeft weer andere nadelen. 

   


Meer weten? Bel mij! 0416-652841 of 0630403281

Voor een persoonlijk advies raad ik je aan om een afspraak te maken. Dat zorgt ervoor dat er voldoende tijd is om al je vragen te beantwoorden en is gratis.

Ik maak graag tijd voor je vrij.