Beauty by Leny

Deynique, biologisch je huid activeren!

Deynique, Pure Aloe Vera schoonheidsproducten.
De natuurlijke klok terugdraaien met je
 producten voor thuis.

Elke dag wordt je weer wat ouder.

Beetje bij beetje verandert je huid. Niet iedere verandering is de volgende morgen zichtbaar, en ook niet de volgende week of de volgende maand. Maar in de loop der jaren verandert de structuur van je huid langzaam maar zeker.

Je huid verliest zijn stevigheid en kleine rimpeltjes veren niet meer terug maar worden alleen maar dieper.

Er over 5 jaar jonger uitzien dan vandaag? Dat lijkt onmogelijk maar is toch beter te realiseren dan je denkt.

Anders dan andere verzorgingsproducten overtuigt het Deynique systeem door zijn lange termijn werking als preventieve anti-aging, niet alleen door te voeden maar juist door je huid te activeren, elke dag weer. Zo houd je je huid aan het werk en krijgt hij weer meer "body" en vitaliteit.

Het Deynique Synergie systeem wijst je de weg. Wie iedere dag  5 à 6 minuten in haar uiterlijk investeert, wordt beloond met een jeugdig en fris aanzien. Vul je dat nog aan met intensieve schoonheidsbehandelingen in de salon dan heb je de synergetische samenwerking te pakken en merk je al gauw dat je huid sterker wordt.

Het natuurlijke huidverouderingsproces wordt afgeremd. De gezondheid wordt versterkt en een mooie huid wordt zichtbaar en voelbaar.

Het doel is eenvoudig: Je huid moet er in de komende 5 jaar beter uitzien dan vandaag. Een uitgebalanceerd verzorgingsconcept dat niet alleen goed is voor je huid maar je een geheel nieuw levensgevoel geeft.

Met een gezonde en verzorgde huid voel je je immers mooier, prettiger en gelukkiger! 

Bel 0630403281

anti stress collagen-nieuw
Op het gebied van huidveroudering ontdekken we steeds meer oorzaken en dus ook steeds weer innovatieve manieren om deze te bestrijden:

Wist je bijvoorbeeld dat suiker funest is voor je huid?

Suiker pleegt een flinke aanslag op ons lichaam. Niet alleen is het slecht voor de lijn en de gezondheid, maar ook voor de huid is het niet bevorderlijk. Je kunt op de rimpels wachten!

Fructose en glucose in ons bloed zijn bijzonder reactieve stoffen. Zij kunnen zich namelijk hechten aan de eiwitten in ons lichaam. Bekende eiwitten zijn collageen, elastine en keratine. Deze zitten overal: op en in de vaatwanden, botten, haar, ogen, maar ook in de huid. Doordat de huid door de hechting minder soepel is, kunnen er eerder rimpels ontstaan. Het bloed gaat sneller stromen door de suiker en hoe meer suiker er in de bloedstroom terecht komt, hoe sterker het effect op het collageen is. Dit proces noemen we glycatie. Glucose en fructose komen vrij in het lichaam door het eten van suiker, maar ook door het eten van complexere koolhydraten zoals granen of aardappels. Met vezelrijke koolhydraten zoals zilvervliesrijst of peulvruchten hoef je minder goed op te passen omdat deze de bloedsuiker maar langzaam verstoren. Het probleem ligt dus bij suikers en witte meelstoffen.
 
Er is nog hoop
Het glycatie-proces kan wel gekeerd worden. Om de schade voor de huid te beperken, is het belangrijk om de hoeveelheid suiker en witmeel te beperken. Het is niet mogelijk om suikers compleet uit je voeding te schrappen. Dat is ook niet noodzakelijk, want fruit, groenten en granen bevatten naast de suikers ook veel nuttige voedingsstoffen en antioxidanten die juist weer gunstig zijn voor de huid. Het helpt in ieder geval al heel wat als je het gebruik van toegevoegde suikers beperkt. Let daarbij vooral op verborgen suikers, die op etiketten te vinden zijn als glucosestroop, sacharose, dextrose, fructose en maissiroop. 
  
Huidverzorging
Daarnaast kun je veel doen met je huidverzorging. Gebruik producten met retinol, ofwel vitamine A. Deze producten stimuleren de aanmaak van nieuw collageen. Ook houdt het vocht vast, stimuleert het de doorbloeding en beschermt het de huid tegen uitdroging. Tenslotte is het belangrijk om je huid te beschermen met een SPF tegen de schadelijke stralen van de zon. Ook als de zon maar matig schijnt. De vernieuwde Summer Season Cream is heerlijk luchtig en bevat een SPF 30, die ook beschermt tegen het schadelijke UV-A.

Vitamine C; super om de weerstand op te bouwen, dat is wel bekend. Maar wist je ook dat Vitamine C onontbeerlijk is voor de aanmaak van collageen? 
 
Antioxidanten
Gebruik als tegenwicht voor glycatie voedingsmiddelen die rijk zijn aan antioxidanten. Voorbeelden hiervan zijn fruit en groenten als blauwe bessen, cranberries, granaatappel, rode paprika, walnoten, groene thee of de OPC-capsules van Deynique. Daarnaast zijn voldoende vitamine B1 en B6, C en E belangrijk voor de huid. 

Hyaluron,

een belangrijk bestanddeel van het menselijk lichaam, zorgt ervoor dat onze gewrichten soepel blijven en het helpt om vocht in de huid vast te houden. Naarmate we ouder worden daalt de productie van hyaluronzuur in ons lichaam. Met name de diepere huidlagen kunnen steeds minder goed vocht vast houden. Het bindweefsel verliest vocht en veerkracht en wordt broos. Er ontstaan steeds meer zichtbare lijntjes en rimpeltjes, het volume van je huid neemt af.

Tijd om aan te vullen maar dat is nog niet zo makkelijk. Het grote molecuul kan slecht gedeeltelijk doordringen in de huid en daarom is het noodzakelijk om dit grote molecuul te koppelen aan een klein molecuul als van een serum of lichte gel. In een creme blijft het immers op de huid liggen en verliest zo zijn werking.

Deynique biedt dit waardevolle ingrediënt in de vorm van een Hyaluron Gel, en in een serum wat zowel hyaluron bevat als hexapeptiden, oftewel bio-botox, voor de ultieme manier van versteviging en opvulling.
 
Cell energy


Meer weten over uw thuisverzorging met Aloë Vera van Deynique? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Graag zelf aan de slag met verzorgende maskers? Deynique biedt vele kleine behandelingen die u zelf kunt uitvoeren zoals maskers om uw huid te stimuleren of juist te ontspannen.
Een leuk cadeau idee? Klik op Cadeaubonnen.