Beauty by Leny

Wish Pro Plus, meer dan alleen microdermabrasie

 

Logo WPP-HDWPPP-2

Dunne, energieloze huid? Dan is de Wish Pro echt iets voor jou.

Dit fraaie apparaat bedient zich van magnetoforese om meer ingrediënten dieper in je  huid te werken.

De magnetische velden stimuleren de absorptie van de cosmetische werkzame bestanddelen door de huidbarrière heen naar de kern van de huidcellen.

De Wish Pro Plus technologie gaat zelfs nog een stapje verder voor een nog beter resultaat!

Naast de "gewone" huidabsorptie zet de unieke, gepatenteerde magnetoforese-technologie van de Wish Pro Plus de magnetische pulsaties on in actieve energievelden, zoals licht en stroom.

Zo biedt deze Wish Pro Plus niet 1 techniek voor de absorptie van werkzame bestanddelen; magnetoforese, maar 4 technologieën met bewezen anti-aging effect.

Gele behandelingsknop; microstromen 500 ma,  zorgt voor een afname van fijne lijntjes en heeft een aanspannend effect.

Rode behandelingsknop; fototherapie 600 nm,  herstelt je zonbeschadigde huid, werkt adstringerend op verwijde porien en verstevigt.

Blauwe behandelingsknop; fototherapie 420 nm,  kalmeert je geiiriteerde huid of gevoelige huid.

Groene behandelingsknop; gepulseerde magnetische velden,  haalt onzuiverheden van je huid, maakt van een doffe teint weer een frisse teint en bereidt je huid voor op de kuur.

 

Zo worden je levende huidcellagen bereikt en kan je huid ook werkelijk deze werkstoffen benutten voor een langere periode.

Naast deze 4 verschillende opzetstukken is er nog de keuze uit 10 verschillende capsules om aan elke behoefte te kunnen voldoen.

capsule-WP-visage2

Na 1x zie je al resultaat maar bij een kuur van 6x zie je echt de conditie van je huid enorm verbeteren.

In zo'n kuur kan er ook gevarieerd worden met de verschillende capsules zodat we meerdere aspecten van je huid kunnen aanpakken. Zo kunnen we beginnen met 1 microdermabrasie behandeling om vervolgens je vocht aan te vullen met de Hyaluron capsule en af te sluiten met bijvoorbeeld collageen om je huid nog eens extra te verstevigen.

Tal van mogelijkheden beschikbaar voor een persoonlijk plan wat we dan ook samen eerst bespreken.

Ionto Treatment picture 2synoia

 

Bovendien is de behandeling erg aangenaam en ontspannend.

 

Ik ben heel enthousiast, alle proefbehandelingen van 1x gaven al een heel mooi resultaat en zelfs de allergevoeligste huid ontspande compleet onder de behandeling met de Calming Capsule.

Met een kuur van 6 behandelingen breng je je huid, met deze Wish Pro weer helemaal in topconditie.

spring-wppp

Tot later!