Beauty by Leny

Definitieve ontharing

In mijn schoonheidssalon kom ik vaak irritatie tegen van het dagelijkse ontharen; roodheden of pukkeltjes op plaatsen die echt ontsierend zijn.

Met de FLASH1 PLUS heb ik daar nu een definitief antwoord op dat geen irritatie geeft, geen pijn en u verlost van een langzame en pijnlijke manier van ontharen zoals scheren, harsen of epileren.
Zoals u van mij gewend bent staat ook bij deze machine kwaliteit hoog in het vaandel. Vandaar dat ik hierbij ook gekozen heb voor de ICE TOUCH COOLER, dit koelsysteem zorgt dat de behandeling pijnloos verloopt.

FLASH1 PLUS is de meest moderne en geavanceerde machine voor definitieve ontharing , zelfs blonde haren verwijdert hij probleemloos. Voor de donkere huid maak ik gebruik van een speciale lamp. Maar ook couperose, acne en overpigmentatie kan ik nu zeer doeltreffend behandelen. De IPL techniek van deze machine is zelfs in staat uw huid te verbeteren en de verschijnselen van het ouder worden sterk te reduceren.

Hoe werkt de behandeling?
De IPL lichtflits, die maar een fractie van een seconde duurt, richt zich op het pigment onderaan het haar. Per flits worden meerdere haartjes in een gebied van ongeveer 6 bij 3 cm, bereikt. De hoge energiepuls en de daarbij vrijkomende warmte wordt door het haar geabsorbeerd en vernietigt onderhuids het haarzakje van waaruit het haar groeit. Zo wordt het haar met wortel en haarzakje volledig geëlimineerd. Doordat een IPL lichtflits met de Flash 1 Plus maar heel kort duurt en bestaat uit veilig licht, ontstaan er vrijwel nooit neveneffecten.

Kunnen alle haren worden behandeld?
Omdat het pigment in het haar, dat verantwoordelijk is voor de haarkleur, de energie van de IPL moet kunnen absorberen is de behandeling van zeer licht haar ( blond, grijs etc.) moeilijk en soms onmogelijk. Dankzij de nieuwe Flash 1 Plus techniek kunnen alle huidtypen van zeer licht tot donker, zonder problemen worden behandeld. Het IPL-systeem is uitgevoerd met unieke software,waarmee instellingen voor allerlei soorten haar en huidskleur zijn voorgeprogrammeerd. Zo wordt de intensiteit van de lichtstraal aangepast aan elk huid- en haartype.

Is de behandeling pijnlijk?
Als de lichtflits de haarwortel bereikt kan men een prikkelende sensatie ervaren, als een klein elastiekje tegen de huid. Door gebruik te maken van een uniek koelsysteem, de Ice Touch Cooler, voelt u hier echter niets van en onstaan er ook geen rode plekken.

Hoeveel IPL behandelingen heeft u nodig?
Haargroei is een cyclisch proces: Haarzakjes bevinden zich afwisselend in een rust- en groeifase. Alleen in de groeifase bevatten haarzakjes een haar en kunnen dan worden behandeld. Haarzakjes in de rustfase moeten dus "wachten" tot ze zich in die periode van groei bevinden en door middel van de IPL behandeld kunnen worden. Hierdoor is het noodzakelijk de behandelingen te herhalen totdat alle haarzakjes door de groeifase zijn gegaan. De duur en periode van de groeicycli zijn afhankelijk van meerdere factoren, zoals de plek op het lichaam waar de haargroei voorkomt, de dichtheid en dikte van het haar, de hormonale situatie en de leeftijd. Gemiddeld zijn er 8 tot 12 behandelingen nodig, elk met een tussenliggende periode van 4 tot 8 weken.

De FLASH1 PLUS voor het hoogste resultaat maar niet voor de hoogste prijs!
Voor een klein gebied zoals bijvoorbeeld de bikinilijn of de oksels heeft u ongeveer 15 flitsen nodig; voor elke flits die ik gebruik betaalt u € 2,00. Op deze manier kunt u zo'n gebied al laten ontharen voor ongeveer € 30,00 per keer. U bepaalt dus zelf hoeveel u weg laat halen en dus hoeveel u betaalt. Vergelijk dit aanbod met de collega’s en u ontdekt dat u met de hoogste kwaliteit zelfs nog goedkoper uit bent!

Als u met een gladde huid de zomer in wilt, begint u juist in de winter met deze reeks behandelingen!

Flash 1 plus als cadeau? Klik hier: Cadeaubonnen.

Meer weten over FLASH1 PLUS?
Maak een afspraak voor een intakegesprek met GRATIS proefflits zodat ik ook deze behandeling voor u persoonlijk, op maat kan aanbieden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.