Beauty by Leny
Je favoriete producten hoef je niet te missen, ik stuur ze op of breng ze langs! Geef maar aan wat je het liefste hebt + + + Pro Bioderm handlotion herstelt de huidflora van je veelvuldig gedesinfecteerde handen. En dat merk je meteen! + + +

Cosmetisch arts Dr Babak Mahdavian Delavary

Op deze pagina vind u informatie over de te behandelen zones en het effect van de verschillende behandelmogelijkheden.

Het advies is om voorafgaand aan al deze behandelingen een consult in te plannen met dokter Babak Mahdavian Delavary.babak mahdavian delavary

Dinsdag 29 september is de volgende gelegenheid.

Klik op agenda cosmetisch arts voor je gratis afspraak.

Tijdens dit consult van 10 minuten legt de specialist de behandeling aan u uit, geeft aan wat u kunt verwachten en de mogelijkheden zijn. 

NIEUWE BEHANDELINGEN TEGEN CELLULITE EN SPATADERS!

De cellulite behandeling is een minimaal invasieve methode en een effectieve manier om cellulite te verminderen. Doormiddel van een mesje wordt de cellulite als het ware verwijdert. De prijs voor de behandeling is €500,- per gebied en kan alleen bij een locatie van Clinic63 uitgevoerd worden. Maak een afspraak voor je consult hier in de salon. 

Spataderbehandeling, Sclerocompressie therapie, dichtspuiten van Spataderen. Bij deze spatadertechniek wordt een soort 'lijm' in de spatader gespoten en vervolgens de ader dichtgedrukt. Hierdoor wordt de spatader afgesloten en uiteindelijk door het lichaam zelf opgenomen. Zo lijkt het alsof de spatader is ‘weggespoten’. Vooral de kleine en middelgrote spataderen komen hiervoor in aanmerking. De kosten zijn €300,- per behandeling en deze wordt uitgevoerd worden, hier in de salon.

HAARGROEI;

Voller & meer haar. 

PRP Bloedplaatjes (Regenlab)                                      Prijs 450,- per behandeling

PRP is een behandeling die bestaat uit gefilterd plasma van het afgenomen bloed van uzelf. In dit plasma zitten actieve groeifactoren die regeneratie en de aanmaak van collageen in de huid stimuleren. PRP is een uitstekende behandeling voor mannen en vrouwen waar het haar dunner van wordt en de haargrens terugtrekt. De behandeling duurt 30 min. 

XL Hair (SkinTech)                                                               Prijs 140,- per behandeling

XL Hair is een behandeling die net als PRP ingezet kan worden tegen doffer en dunner haar en haarverlies. Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van hyaluronzuur. Dit zorgt ervoor dat uw haargroei voller wordt en meer haar genereert.

 

 

Botox
Botuline Toxine  wordt gebruikt om de spier te ontspannen waardoor rimpels verminderen en uitdrukkingsrimpels vervagen. Botuline Toxine wordt vaak gebruikt bij herhaalde spierbewegingen zoals bij fronsrimpels, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes. Het resultaat is een zachtere, natuurlijke gelaatsuitdrukking met behoud van de normale mimiek. Alleen de ingespoten spieren ontspannen, de andere gelaatsspieren blijven ongewijzigd.

Tijdens de behandeling wordt met kleine prikjes de spier ingespoten met Botuline waardoor deze spier ontspant. Met als resultaat dat de rimpel vermindert of zelfs helemaal verdwijnt. Het resultaat is na ongeveer 5 dagen zichtbaar.

Duurzaamheid

De duur van het effect ligt bij eenmalig gebruik tussen de 3 tot 6 maanden*. Bij regelmatige behandeling zal het cosmetisch effect tot wel zes maanden aanhouden. 

Fillers
Door dokter b. Mahdavian Delavary worden alleen fillers gebruikt die grondig onderzocht en getest zijn op effectiviteit en veiligheid. De meeste fillers die worden gebruikt zijn op basis van hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel van de huid dat afneemt naarmate we ouder worden met dehydratatie tot gevolg.

Een filler op basis van hyaluronzuur blijft na injectie meestal tussen 6 en 18 maanden zitten, afhankelijk van een aantal factoren waaronder het product en de zone van injectie. Na de behandeling worden de lijnen in uw gezicht vlakker, minder opvallen en krijgt u een mooie gladdere huid.

Fillers op basis van hyaluronzuur zijn ook uitermate geschikt voor de behandeling van de lippen, na de behandeling worden uw lippen voller en meer uitgesproken.

Welke probleemgebieden kunt u behandelen met fillers?

• Rimpelbehandeling• Neus-lipplooi

• Lip volumevergroting

• Wallen/Ogen

• Mondhoeken

• Handen

• Neus

Er wordt gebruik gemaakt van een specifieke formule van hyaluronzuur (HZ), dat van nature voorkomt in uw huid. Het is een natuurlijke, biologisch afbreekbare gel die vlot en zachtjes in uw huid vloeit en de probleemlijnen onmiddellijk opvult en rimpels zal verminderen na injectie.

Resultaat

Het resultaat ziet er zacht en natuurlijk uit en voelt ook zo aan. Na één behandeling zult u dus meteen een verschil merken. Op de plaats van injectie kan zich soms een beetje roodheid of zwelling voordoen, maar dit is meestal van tijdelijke aard en verdwijnt vanzelf.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Klik op agenda cosmetisch arts voor je gratis afspraak.

PRP-plasma behandeling

De PRP Plasma is een injectable behandeling en uitermate geschikt voor huidverjonging, huidversteviging en huidverstrakking. Ook voor een doffe en vermoeide huid is het effectief.

Deze behandeling wordt ook wel de Dracula facelift genoemd omdat gebruik wordt gemaakt van het eigen bloed. Er wordt namelijk een kleine hoeveelheid bloed afgenomen en gescheiden in een speciale centrifuge. De bloedplaatjes worden samen met het plasma opnieuw in de huid gebracht. Het mooie van deze behandeling is dat alles ‘lichaamseigen’ is.

Houdt u er rekening mee dat u de eerste 24 uur niet toonbaar bent. Het gelaat is rood en zal ook plasma bevatten wat u gedurende 24 uur op het gelaat moet laten zitten. Daarnaast adviseert dokter B. Mahdavian Delavary u om gedurende 48 uur de zon te vermijden.

De PRP plasma is ook een goede behandeling na een laser behandeling of in combinatie met micro needeling.

Duur van de behandeling is ongeveer 40 minuten

Voor een optimaal resultaat heeft u 3 tot 4 behandelingen nodig.*

* Dit is een indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten. Klik op agenda cosmetisch arts voor je gratis afspraak.

 

TCA Peeling
Een TCA (Trichloorazijnzuur) Peeling is een chemische peeling wat de huidstructuur helpt verbeteren, de kleur van de huid egaliseert en oneffenheden vermindert. Het resultaat is een frissere en jongere uitstraling van de huid.

Voor de indicaties pigmentvlekken, rokershuid, zwangerschapsmaskers en acne littekens kunt u ook gebruik maken van de TCA Peeling. Voor een optimaal resultaat worden peelings in kuurvorm aanbevolen.

Tijdens de behandeling ervaart u een warm, branderig en trekkerig gevoel. Dit betekent dat de behandeling goed werkt. Na de peeling wordt de huid behandeld met een crème, de zogenaamde Post Peel Mask, die de pijn stopt en ontstekingen van de huid voorkomt.

De effecten van de TCA Peeling zijn:

• Frissere en jongere uitstraling van de huid

• Verbetering van de conditie van de huid

• Verbetering huidstructuur, verfijnen van de poriën

• Verminderen van fijne lijntjes en rimpels

• Verminderen van pigmentvlekken

Deze peeling werkt zowel preventief als probleemoplossend en is geschikt voor iedereen die de gevolgen van huidveroudering wil verminderen. De peeling heeft een sterk verfrissend effect en is naast het gelaat ook geschikt voor hals, decolleté en handen. De conditie van de huid verbetert significant van de peeling.

Na de behandeling zal de huid wat rood zijn, voelt trekkerig aan en er kan een lichte zwelling optreden. De dag na de behandeling zal de huid ‘barsten’ waarna u hoogstwaarschijnlijk zult vervellen en de huid schilferig kan zijn. Na het vervellen kan de huid nog droog en schilferig zijn. Een nieuwe huid is op dat moment in de maak. De totale herstelduur is ongeveer 2 weken.

Na de behandeling brengt u minimaal 4 weken lang zonnebrandcrème op uw gezicht aan met minimaal factor 30 – 50. Breng dit meerdere malen per dag aan. Een spf-factor in uw dagcrème is niet voldoende.

Duur van de behandeling is 20 minuten. 

Klik op agenda cosmetisch arts voor je gratis afspraak. 

 

Bovenooglidcorrectie
Een overschot aan huid bij de bovenoogleden kan zorgen voor een oudere en vermoeide blik. De huid van de oogleden is zeer dun en kan naarmate de tijd haar elasticiteit verliezen. Wanneer de huid ouder wordt, verslapt het onderhuidse bindweefsel en kan het onderliggende vetweefsel naar voren worden geduwd. Dit kan klachten geven zoals een beperking van het zicht, hoofdpijn en een zwaar gevoel rondom de ogen. Vaak is dit aanleiding tot een bovenooglidcorrectie door middel van plastische chirurgie.

Vooraf aan de behandeling vindt er een deskundig consult gesprek plaats met dokter B. Mahdavian Delavary. Als u vragen heeft, kunt u deze dan stellen. De arts zal u tijdens de behandeling, indien van toepassing, vertellen het gebruik van bepaalde medicijnen te stoppen. Deze bestaan onder andere uit Cumarine, Marcoumar, Sinaspril, Ascal, APC en Kinderasperine, OPC.

Vooraf aan de behandeling zullen de oogleden worden schoongemaakt en afgetekend met inkt. Om littekens zoveel mogelijk te beperken, worden de snijlijntjes in de oogplooien getekend. De oogleden worden plaatselijk verdoofd die u na uitwerking niet meer voelt. Met een elektrische mes zal het overschot aan huid en spier worden verwijderd met eventueel een te veel aan vetweefsel. Na de ingreep zal de huid worden dicht gehecht. Een bovenooglidcorrectie kan tussen de 30 en 45 minuten duren.

De hechtingen bij een bovenooglidcorrectie zijn oplosbaar. Deze worden na zeven dagen op de kliniek verwijderd. Eventuele wondjes zullen met pleisters worden bedekt. Het is aan te raden om niet alleen naar huis te reizen na de behandeling. Zorg altijd dat u begeleiding bij u heeft.

Zwemmen en make-up aanbrengen worden ten zeerste afgeraden totdat de hechtingen zijn verwijderd. Douchen mag, maar zorg dat u uw oogleden bedekt. Werken is toegestaan, maar vermijd het tillen van zware voorwerpen.

Het resultaat van een bovenooglid correctie is vaak langdurig. In enkele gevallen zijn er herhaal behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

 

Onderooglidcorrectie
Veel mensen krijgen last van wallen onder de ogen. Dit wordt veroorzaakt door vochtophoping of door het afzakken van het plaatselijke vet rondom de ogen. Daarnaast zal de kringspier rondom de ogen in de loop der jaren afnemen, waardoor het onderooglid losser komt te liggen. Dit is operatief te corrigeren met behulp van een onderooglidcorrectie.

Vooraf aan de behandeling vindt er een deskundig consult gesprek plaats met dokter B. Mahdavian Delavary. Als u vragen heeft, kunt u deze hier stellen. De arts zal u tijdens de behandeling vertellen het gebruik van bepaalde medicijnen te stoppen.

Een onderooglidcorrectie zal plaats vinden als vast wordt gesteld dat de oorzaak komt door overtollig huid en vetafzakking. Vooraf aan de behandeling zullen de oogleden worden schoongemaakt en plaatselijk verdoofd. Om littekens zoveel mogelijk te beperken, wordt er vlak onder de onderste wimperrand gesneden. Het overtollige huid en vet wordt verwijderd en het huid wordt dicht gehecht aan de wimperrand. Een onderooglidcorrectie duurt gemiddeld 1 tot 2 uur.

De hechtingen bij een onderooglidcorrectie zijn oplosbaar. Deze worden na zeven dagen op de kliniek verwijderd. Eventuele wondjes zullen met pleisters worden bedekt.

Zwemmen en make-up aanbrengen worden ten zeerste afgeraden totdat de hechtingen zijn verwijderd. Douchen mag, maar zorg dat u uw oogleden bedekt. Vermijd het tillen van zware voorwerpen en voorover bukken, omdat dit druk op de ogen levert en herstel van de oogleden vertraagt.

Het resultaat van een onderooglidcorrectie is vaak langdurig, maar ook afhankelijk van het verouderingsproces van uw huid. Mocht in de loop der jaren het huid verder afzakken, dan kan een nieuwe correctie worden uitgevoerd. In uitzonderlijke gevallen zijn er herhaal behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Complicaties bij zowel boven- als onderooglidcorrectie, zoals het moeilijk openen en sluiten van de oogleden, roodheid en zwellingen zullen binnen enkele dagen tot weken wegtrekken.

Voor beiden ooglidcorrecties geldt dat deze plaats vinden in de kliniek van Dr. Babak Delavary in Den Bosch, Nijmegen, Den Haag, Rotterdam of Amsterdam.

Voor het consult voorafgaand aan deze ingreep kunt u gewoon naar de salon komen.

Klik op agenda cosmetisch arts voor je gratis consult.

PlexR
PlexR Soft Surgery is een veilige en innovatieve methode voor non-invasieve medisch-cosmetische behandelingen. De methode werkt op basis van een elektrische spanningsboog met geladen geïoniseerde plasma. De huid wordt puntsgewijs aangeraakt zonder direct huidcontact waardoor de overtollige huid verdampt. Middels coagulatie trekken de huidvezels samen wat resulteert in huidverstrakking, remodellering en een liftend effect.

Behandelingen met de PlexR worden uitgevoerd door dokter B. Mahdavian Delavary die speciaal voor deze methode is getraind. De huid wordt 45 minuten voorafgaand aan de behandeling oppervlakkig verdoofd, hierdoor is de behandeling vrijwel pijnloos. Of er wordt voor een plaatselijke injectie gekozen die vrijwel meteen verdoofd. Doordat het een non invasieve methode is hoeft er niet gesneden te worden en komen er geen bloedingen en hechtingen aan te pas.

Indicaties: De methode is geschikt voor ieder huidtype en alle leeftijden. PlexR Soft Surgery kan voor diverse doeleinden worden ingezet. Het is een alternatief voor een chirurgische ooglidcorrectie, ideaal dus als je liever niet geopereerd wilt worden, en het verwijderen van overtollig huid. Daarnaast bewerkstelligd de methode een liftend effect voor zones zoals de kaaklijn, hals, mondhoeken, wenkbrauwen etc. Tevens is PlexR geschikt voor huidproblemen zoals acne, littekens, pigmentvlekken, wratten, ouderdomsvlekken, tatoeage verwijdering, donkere kringen, xanthelasma en striae.

Effect: Naast het bewerkstelligen van huidverstrakking en remodelering, beschikt de methode over een indirect lang termijneffect. Het geeft een stimulatie in de diepere huidlagen, wat resulteert in nieuwe aanmaak van collagene en elastine vezels. Dit zorgt voor verbetering van de huidstructuur.

 

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de hoeveelheid huid overschot, complexiteit van het huidprobleem en individuele wensen. Meestal één behandeling voldoende, soms kunnen er nog één of meerdere behandelingen nodig zijn. Dit is afhankelijk van de indicatie.

Klik op Agenda Dr. Babak Delavary voor je gratis afspraak, en mail me je voorkeur of bel, dan kunnen we meteen de afspraak voor je reserveren.
 
Beauty by Leny of bel je: 0416-652841.